GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI DOĞAN VE BORAK ISPARTA, İZMİR, MANİSA VE AFYON'DAYDI.

Enerji Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet DOĞAN  ve Zahit BORAK Isparta, Burdur, İzmir, Manisa ve Afyona giderek burada bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarını ziyaret ederek üyelerimizle bir araya geldi.

İlk olarak Isparta'ya giderek özelleştirme kapsamında bulunan AKDENİZ EDAŞ'ta bulunan üyelerimizle bir araya gelen ve durum değerlendirmesi yaparak  sorunlarını dinledi. Daha sonra DSİ 18. Bölge Müdürlüğü ve TEİAŞ'a giderek ziyarette bulunan  DOĞAN ve BORAK'a İl Temsilcimiz Ahmet ŞAHİN eşlik etti.

Daha sonra İzmir'e geçen Genel Başkan Yardımcılarımız burada GEDİZ Şube Başkanımız Sabri Halit HÜSMEN ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte GEDİZ EDAŞ'ta üyelerimizle özelleştirme süreci hakkında istişarelerde bulunarak, ardından TEİAŞ 3. İletim Tes. ve İşl. Müdürü Necdet GÜRLER'i ziyaret ettiler.

Manisa İl Başkanı Fatih IŞIK ile birlikte  Soma'da yapılan İstişare Toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcılarımız, burada bulunan Yönetim Kurulu üyeleri ve iş yeri temsilcileri ile 15 Mayıs için üye hedeflerinin yakalanması noktasında destek istediler.

Ziyaretin son gününde Afyon'a gelerek İl Başkanı Abdurrahman TOPATAN ile Şeker Fabrikalarında bulunan üyelerimizi ziyaret eden DOĞAN ve BORAK, sendikamızın çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundular.