
Bem Bir-Sen ve Bayındır Memur-Sen’den, Enerji Bir-Sen'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Bayındır Memur-Sen ve Bem Bir-Sen sendikalarının yönetimleri Enerji Bir-Sen Genel Başkanlığına tekrar seçilen Hacı Bayram Tonbul ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İlk olarak Bayındır Memur-Sen Yönetimini kabul eden Genel Başkan Tonbul, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu ve Yönetimi ile bir süre sohbet etti. Bayındır Memur-Sen’in sendikal faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Tonbul, ziyaretçilerine teşekkür etti.

Bayındır Memur-Sen’in ardından Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve yönetimini kabul eden Tonbul, kongre süreci ve sendikal faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Tonbul, ziyaretlerinden dolayı Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette Enerji Bir-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan ve Genel Başkan Yardımcısı Zeki Karaoğu, Gürkan Kaya ve Enerji Bir-Sen Toroslar Şube Başkanı Muhammet Erdoğan hazır bulundu.
