Anasayfa  
     Sendikamız  
     Genel Merkez ve Şubeler  
     Üyelik İşlemleri  
     Vizyonumuz  
     Anlaşmalı Firmalar  
     Üye sayıları  
     Mevzuat  
     Yayınlarımız  
     Hukuk Köşesi  
     Köşe Yazıları  
     Genel Merkez iletişim  
     Tüketici Köşesi  
     Haberler  
     Şubelerden Haberler  
     Duyurular  
     Diğer Sendikalar  
     Fotoğraflar  
     Videolar  
     IBAN NUMARASI  
       
     
 
  MEMUR-SEN
  EĞİTİMBİR-SEN
  KÜLTÜRMEMUR-SEN
  BAYINDIRMEMUR-SEN
  BİRLİKHABER-SEN
  TOÇBİR-SEN
  BUROMEMUR-SEN
  BEMBİR-SEN
  SAĞLIK-SEN
  DİYANET-SEN
 
     
     









     
     
   
 
Haber 7
 
     
 
TCMB Döviz Kuru
Alış1.4994
Satış1.5066
Alış1.9241
Satış1.9334
YTL
YTL
YTL
YTL
 
 
Haber listemize kaydolarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

 
Ziyaretçi Sayısı : 542806,
Hit : 1073719
 
 
 
 
Gaziantep
29/04/2010
Peygamberimize Vefa Gecesi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gaziantep şubesinin Enerji Bir-Sen Gaziantep Şubesinin Ana Sponsorluğunda Organize ettiği “Peygamberimize Vefa Gecesi” Gaziantep Kamil ocak kapalı spor salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Sunuculuğunu Ali Bektaş’ın yaptığı proğram Kuran-i Kerim tilavetiyle başladı.İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. AGD Gaziantep Şube başkanı M.Fatih Evyapan, "Kutlu doğum anısına yaptığımız bu geceden şeref duyuyoruz. İnsanlığını Onun ahlakına muhtaç ve hayran olduğu bir dönemde onun sünnetlerine sıkı sıkı sarılmalıyız" diye konuştu. Eşsiz ezgileri ile Ömer Karaoğlu ve Hakan Aykut, doyumsuz hitabeti ve sohbetiyle Dünya İslam Alimleri Birliği üyesi ve IGMG İrşat Başkan Yardımcısı Mustafa Mollaoğlu, Kur'an tilavetiyle 2010 Kur'anı Kerim'i güzel okuma dünya birincisi Ali Tel muhteşem bir program yaptılar. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Semih Simitçi, Enerji Bir-Sen Gaziantep İl Başkanı Ali Yücel, Sivil Toplum Kuruluşları, dernekler ve vatandaşların yoğun katılımıyla güzel bir gece gerçekleşti. Salavatlar eşliğinde salona getirilerek dolaştırılan sakal-ı şerif geceye katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Gecenin konuşmasını ise Dünya İslam Alimleri Birliği üyesi ve İGMG İrşat başkan yardımcısı Mustafa Mollaoğlu yaptı. Mollaoğlu, "Peygamberimiz asla kafasından ve hevasından konuşmaz. Avrupada karikatür krizi ve peygamberimiz (s.a.v) hakaret etmeler devam ediyor. Ama hak davada devam ediyor. Avrupalılar şaşırıyor Çanakkale zaferinde bunların elinde silah yok ayağında ayakkabısı yok bunlar savaşı nasıl kazandı ve İngiliz general itiraf ediyor. Biz Osmanlının ortak imanına tosladık ve yenildik diyor. Biz peygamberimizi çok seviyoruz" dedi.

Sanatçı Ömer Karaoğlu ve Hakan Aykut sevilen ezgilerine seslendirdi.salondaki vatandaşlar ezgi ve marşlara eşlik ederek tempo tuttular. Yaklaşık 4000 kişinin katıldığı proğrama Bem-Bir Sen Gaziantep şube başkanı Mehmet Salih Yıldırım ile birlikte katılan Enerji Bir-Sen Gaziantep İl Başkanı Ali Yücel ” Enerji Bir-Sen Gaziantep şubesi olarak, maneviyat dolu böyle bir proğramın ana sponsorluğunu yapmaktan mutlu ve gururluyuz. Bu proğramı tertipleyen başta AGD Gaziantep Şube başkanı M.Fatih Evyapan ve ekibine,konuşmacılara,,protokol heyetine ve bu proğrama duyarsız kalmayarak yoğun bir katılımla iştirak eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diyerek proğramla ilgili düşüncelerini açıkladı.

 
05 Eylül 2010 Pazar    
 
 
 
YETKİMİZ HAYIRLI OLSUN
Farkımız Belli, Hakkımız Yetki
Sendikal ve Demokratik Hakları Çalıştayı Tamamlandı
 
 
     
 
 
 
 
 
Enerji Bir Sen
Özveren Sokak No:9 Kat:3 Demirtepe/ANKARA

Telefon: 0312 230 48 70
Faks: 0312 230 48 71
E-Mail:enerji@memursen.org.tr

© 2008 Enerji Bir Sen, Sitede yer alan logo ve bilgilendirme metinleri marka sahiplerine aittir.
Siteye ait hiçbir içerikler kaynak gösterilmeksizin kopyalanamaz, alıntı yapılamaz.


Enerji-Bir Sen Vektorel Logo



Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively in Unknown on line 0